Max 15 min.: Chopped sandwich med tun og avocado. Hertil gnavegrønt.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkavocado
  • 280 gramtun i vand
  • 150 gramsorte bønner på dåse
  • 0.5 pottepurløg
  • 4 spskmayonnaise
  • 0.5 stkcitron
  • 600 gramgroft sandwichbrød
  • 400 gramgulerødder
  • 2 stkæbler
  •  peber
  •  salt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Chopped sandwich med tun og avocado. Hertil gnavegrønt.

I samarbejde med

Super nem og lækker måde at lave en tunsalat på, hvor man hakker alt fyldet på et bræt, så den bliver helt cremet. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkavocado
  • 280 gramtun i vand
  • 150 gramsorte bønner på dåse
  • 0.5 pottepurløg
  • 4 spskmayonnaise
  • 0.5 stkcitron
  • 600 gramgroft sandwichbrød
  • 400 gramgulerødder
  • 2 stkæbler
  •  peber
  •  salt

Fremgangsmåde

1. Skyl peberfrugten og fjern kernehuset. Flæk avocadoen, fjern stenen og skrællen.

2. Dræn tunen og bønnerne fra væske.

3. Læg peberfrugt, avocado, tun, bønner, purløg og mayonnaise på et skærebræt og hak det i bittesmå stykker, til du har en samlet masse. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft efter smag.

4. Rist sandwichbrødet på en pande, i en ovn eller på en brødrister.

5. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Skyl æblerne og skær dem i både.

6. Top det ristede sandwichbrød med tunsalaten, og server med gulerødderne og æblerne som gnavegrønt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at choppe tunsalaten sammen. De kan også skrælle gulerødderne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre