Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Super nem og lækker måde at lave en tunsalat på, hvor man hakker alt fyldet på et bræt, så den bliver helt cremet. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkavocado
- 280 gramtun i vand
- 150 gramsorte bønner på dåse
- 0.5 pottepurløg
- 4 spskmayonnaise
- 0.5 stkcitron
- 600 gramgroft sandwichbrød
- 400 gramgulerødder
- 2 stkæbler
- peber
- salt
Fremgangsmåde
1
Skyl peberfrugten og fjern kernehuset. Flæk avocadoen, fjern stenen og skrællen.2
Dræn tunen og bønnerne fra væske.3
Læg peberfrugt, avocado, tun, bønner, purløg og mayonnaise på et skærebræt og hak det i bittesmå stykker, til du har en samlet masse. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft efter smag.4
Rist sandwichbrødet på en pande, i en ovn eller på en brødrister.5
Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Skyl æblerne og skær dem i både.6
Top det ristede sandwichbrød med tunsalaten, og server med gulerødderne og æblerne som gnavegrønt. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at choppe tunsalaten sammen. De kan også skrælle gulerødderne.