Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lune ciabattaboller med lynhurtig æggesalat som vi serverer med sprød bacon og hurtig salat med dressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 150 grambacon i skiver
- 5 stkæg
- 6 stkciabattastykke
- 3 spskkarry- og mangodressing
- 1.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1.5 spskmayonnaise
- 320 gramdagens salat med dressing
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.2
Læg baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 10-12 minutter til de er gyldne og sprøde.3
Bring en lille kasserolle med vand i kog til æggene. Kog æggene i ti minutter og overhæld dem straks med koldt vand - så koger de ikke videre og bliver nemmere at pille. Gør imens resten klar.4
Lun ciatattabollerne i ovnen.5
Bland karry- mangodressing med creme fraiche og mayo. Pil æggene, skær dem i små tern og bland dem med karrydressingen.6
Bland den færdige salat med den medfølgende dressing.7
Lav en sandwich med æggesalat og bacon. Du kan enten servere salaten som tilbehør eller komme den i sandwichen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre æggesalaten sammen og smage den til.