Max 15 min.: Couscous-salat med kylling.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  couscous
  • 150 gramfrosne ærter
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 10 stkcherrytomater
  • 0,5 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 100 gramsalatost i tern
  • 40 gramsolsikkekerner*
  •  dressing efter eget valg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En virkelig nem ret bestående af kyllingeinderfileter og en hurtig couscous-salat med hjertesalat, cherrytomater, agurk, ærter, salatost og solsikkekerner. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog couscous efter anvisningen på pakken og overhæld ærterne med kogende vand.

2. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingeinderfileterne. Krydr med salt og peber.

3. Skyl imens cherrytomaterne, agurken og hjertesalaten og skær begge dele i mundrette stykker.

4. Vend grøntsagerne sammen med couscous, salatost, solsikkekerner, olivenolie, salt og peber i en stor skål.

5. Server de saftige kyllingeinderfileter sammen med couscous-salat og husets yndlingsdressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skære tomater og agurk i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre