Max 15 min.: Couscoussalat med kikærter, oliven, salatost og avocado

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramcouscous
  • 50 grammandler*
  • 75 gramrucola
  • 2 stksnackpeber
  • 1 stkrødløg
  • 2 stkavocado
  • 1 dåsekikærter
  • 200 gramsalatost i tern 3%
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lækker vegetarisk couscoussalat med fuldkorncouscous, snackpeber, rucola, kikærter, oliven, salatost, avocado og ristede mandler på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog couscousen efter anvisningen på pakken og lad den køle af.

2. Rist mandlerne på en tør pande og hak dem groft.

3. Skyl rucolaen og snackpeberne og pil skrællen af rødløget. Skær snackpeber, rødløg og avocado ud efter eget ønske.

4. Kom kikærterne i en si og skyl dem.

5. Vend couscousen sammen med kikærter, rucola, snackpeber, rødløg, oliven, salatost, avocado og en god sjat olivenolie. Smag til med salt og peber.

6. Server couscoussalaten i en skål eller på et fad med ristede mandler på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende couscoussalaten sammen og dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre