Max 15 min.: Couscoussalat med kikærter, soltørrede tomater og salatost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramcouscous
  • 50 grammandler
  • 1 dåsekikærter
  • 200 gramfrosne ærter
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 bundtforårsløg
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 200 gramsalatost i tern 3%
  • 75 gramrucola
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Couscoussalat med kikærter, soltørrede tomater og salatost

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Her har vi lavet en lækker måltidssalat med couscous, kikærter, ærter, cherrytomater, soltørrede tomater, rucola, salatost og ristede mandler på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramcouscous
  • 50 grammandler
  • 1 dåsekikærter
  • 200 gramfrosne ærter
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 bundtforårsløg
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 200 gramsalatost i tern 3%
  • 75 gramrucola
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog couscousen efter anvisningen på pakken og lad den køle af.

2. Rist mandlerne på en tør pande og hak dem groft.

3. Kom kikærterne i en si og skyl dem. Kom de frosne ærter i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå i vandet i ca. 1 minut.

4. Skyl cherrytomater og forårsløg og skær dem ud efter eget ønske. Hak de soltørrede tomater i mindre stykker. Gem olien fra de soltørrede tomater til senere.

5. Vend couscousen sammen med kikærter, ærter, cherrytomater, forårsløg, soltørrede tomater og lidt olie fra glasset, rucola, salatost og lidt olivenolie. Smag til med salt og peber.

6. Server couscoussalaten i skåle eller på et fad med de ristede mandler på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord, skylle kikærterne og hakke cherrytomaterne.

Ekstra smag: Husets yndlingsdressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre