Max 15 min.: Couscoussalat med salatost. Hertil humus.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramcouscous
  • 1 stksquash
  • 3 stktomater
  • 3 stkforårsløg
  • 1 stkhjertesalat
  • 0.5 pottedild
  • 0.5 dlolivenolie
  • 1 stkcitron
  • 3 spsktomatpuré
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  • 200 gramhummus
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Couscoussalat med salatost. Hertil humus.

I samarbejde med

2.7, Populær

En lækker og velsmagende couscoussalat, der er nem og hurtig at lave. Vi vender couscous med grøntsager og en marinade af olivenolie, tomatpure og citronsaft. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramcouscous
  • 1 stksquash
  • 3 stktomater
  • 3 stkforårsløg
  • 1 stkhjertesalat
  • 0.5 pottedild
  • 0.5 dlolivenolie
  • 1 stkcitron
  • 3 spsktomatpuré
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  • 200 gramhummus
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog couscous efter anvisningen på pakken.

2. Skyl squash, tomater, forårsløg, hjertesalat og dild.

3. Skær squash, tomater, forårsløg og hjertesalat i små tern og hak dilden fint.

4. Rør olivenolie sammen med lidt citronsaft, tomatpure, salt og peber.

5. Vend couscous sammen med marinaden så couscousen bliver farvet rød. Vend den herefter sammen med grøntsagerne og salatost. Smag til med citronsaft, salt og peber.

6. Server couscoussalaten sammen med hummus. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Vend citronskal i marinaden og tilføj flere friske krydderurter til salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre