Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Vi har lavet en hurtig og lækker pastaret med stegte hvidløgsrejer med citron og basilikumsmag. Hertil gulerodsstave. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramfuldkornsspaghetti
- 4 stkforårsløg
- 200 gramfrosne vannameirejer
- 3 fedhvidløg
- 2.5 dlmadlavningsfløde 15%
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 pottefrisk basilikum
- 0.5 stkøkologisk citron
- 400 gramgulerødder
- 100 gramrevet hård ost
- olivenolie
- peber
- salt
Fremgangsmåde
1
Bring spaghettien i kog i en gryde med rigeligt med vand og salt.2
Skyl forårsløgene, skær top og bund af og skær dem herefter i ringe. Steg dem på en pande i lidt olie sammen med rejer og presset hvidløg. Tilsæt madlavningsfløde og smuldret bouillon.3
Hak basilikum, riv citronskal fint og tilsæt det i saucen. Smag til med salt, peber og saften fra en citron.4
Skræl gulerødderne og skær dem i stave.5
Server spaghettien med rejer, revet ost på toppen og gulerodsstave. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege rejerne. De kan også skrælle gulerødderne.