Max 15 min.: Cremet spaghetti med rejer, basilikum og citron

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramfuldkornsspaghetti
  • 4 stkforårsløg
  • 200 gramfrosne vannameirejer
  • 3 fedhvidløg
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 0.5 stkøkologisk citron
  • 400 gramgulerødder
  • 100 gramrevet hård ost
  •  olivenolie
  •  peber
  •  salt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Cremet spaghetti med rejer, basilikum og citron

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Vi har lavet en hurtig og lækker pastaret med stegte hvidløgsrejer med citron og basilikumsmag. Hertil gulerodsstave. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramfuldkornsspaghetti
  • 4 stkforårsløg
  • 200 gramfrosne vannameirejer
  • 3 fedhvidløg
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 0.5 stkøkologisk citron
  • 400 gramgulerødder
  • 100 gramrevet hård ost
  •  olivenolie
  •  peber
  •  salt

Fremgangsmåde

1. Bring spaghettien i kog i en gryde med rigeligt med vand og salt.

2. Skyl forårsløgene, skær top og bund af og skær dem herefter i ringe. Steg dem på en pande i lidt olie sammen med rejer og presset hvidløg. Tilsæt madlavningsfløde og smuldret bouillon.

3. Hak basilikum, riv citronskal fint og tilsæt det i saucen. Smag til med salt, peber og saften fra en citron.

4. Skræl gulerødderne og skær dem i stave.

5. Server spaghettien med rejer, revet ost på toppen og gulerodsstave. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege rejerne. De kan også skrælle gulerødderne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre