Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en hurtig vegetarisk pastaret med rødløg, skiveskårne champignoner, cherrytomater og revet squash - vendt med creme fraiche og frisk basilikum. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspasta
- 1 stkrødløg
- 100 gramskiveskårne champignon
- 250 gramcherrytomater
- 1 stksquash
- 1 pottefrisk basilikum
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne i letsaltet vand og hæld herefter vandet fra.2
Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern eller skiver.3
Varm en pande op med olivenolie og svits rødløg og champignoner.4
Imens rødløg og champignoner svitses: Skyl cherrytomaterne og halver dem. Tilsæt cherrytomaterne og lad dem stege med.5
Imens tomater og svampe steger: Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Tilsæt revet squash og lad det hele stege i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.6
Vend grøntsagerne og de kogte pastaer sammen med friskhakket basilikum og creme fraiche og smag til med salt og peber.7
Server den cremede vegetarpasta i skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.