Max 15 min.: Cremet vegetarpasta med creme fraiche og basilikum

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 250 gramcherrytomater
  • 1 stksquash
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Cremet vegetarpasta med creme fraiche og basilikum

I samarbejde med

3.2, Meget populær

Her har vi lavet en hurtig vegetarisk pastaret med rødløg, skiveskårne champignoner, cherrytomater og revet squash - vendt med creme fraiche og frisk basilikum. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 250 gramcherrytomater
  • 1 stksquash
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne i letsaltet vand og hæld herefter vandet fra.

2. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern eller skiver.

3. Varm en pande op med olivenolie og svits rødløg og champignoner.

4. Imens rødløg og champignoner svitses: Skyl cherrytomaterne og halver dem. Tilsæt cherrytomaterne og lad dem stege med.

5. Imens tomater og svampe steger: Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Tilsæt revet squash og lad det hele stege i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.

6. Vend grøntsagerne og de kogte pastaer sammen med friskhakket basilikum og creme fraiche og smag til med salt og peber.

7. Server den cremede vegetarpasta i skåle. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre