Max 15 min.: Fajitagryde med koteletstrimler. Hertil couscous.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramcouscous
  • 500 gramkoteletter
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terningsvinebouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Fajitagryde med koteletstrimler. Hertil couscous.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En nem og lækker ret med en færdig fajitablanding, koteletter skåret i strimler og hakkede tomater - serveret med couscous. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramcouscous
  • 500 gramkoteletter
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terningsvinebouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog couscousen efter anvisningen på posen.

2. Skær koteletterne i strimler. Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og svits koteletstrimlerne. Tilsæt fajitablandingen og lad den stege med et par minutter.

3. Tilsæt hakkede tomater og bouillon og bring retten i kog. Smag til med salt og peber.

4. Server fajitagryden med couscous. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage til og dække et fint bord.

Ekstra smag: Krydr med spidskommen, paprika og kardemomme.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre