Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Fiskedeller er et hit hos rigtig mange børn - og et måske endnu større hit hos forældrene i denne udgave, der kun tager 15 min. at lave. Vi har serveret dellerne med couscous og en nem og færdig bønneblanding fra frysedisken. Kan du ikke lige finde en bønneblanding kan du bruge en anden færdig frossen grøntsagsblanding. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramcouscous
- 5 dlkogende vand
- 400 gramfiskefars
- 450 gramfrossen bønneblanding
- 0.5 spsktørret oregano
- 175 grampickles
- 2 spskmayonnaise
- 0.5 spskkarry
- salt
- peber
- smør
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Hæld kogende vand over couscousen i en gryde. Tilsæt lidt salt, rør rundt, læg låg på og lad det trække indtil serveringen.2
Opvarm en pande med en god slat smør og olivenolie. Dyp en ske i en kop med vand og form fine fiskedeller af farsen med skeen og håndfladen. Lad dem stege til de har en fin, gylden og sprød overflade på hver side og er gennemstegte.3
Steg imens bønneblandingen i en dyb pande eller gryde i lidt smør eller olie - pas på, at det ikke sprutter, hvis grøntsagerne er meget fugtige. Krydr med oregano, salt og peber.4
Bland pickles med mayonnaise og karry og smag til med salt og peber.5
Servér de lune fiskedeller smed couscous, remo og de stegte bønner. Velbekomme!