Max 15 min: Fiskedeller med couscous og hjemmerørt remo

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramcouscous
  • 5 dlkogende vand
  • 400 gramfiskefars
  • 450 gramfrossen bønneblanding
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 175 grampickles
  • 2 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  •  salt
  •  peber
  •  smør
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min: Fiskedeller med couscous og hjemmerørt remo

I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

Fiskedeller er et hit hos rigtig mange børn - og et måske endnu større hit hos forældrene i denne udgave, der kun tager 15 min. at lave. Vi har serveret dellerne med couscous og en nem og færdig bønneblanding fra frysedisken. Kan du ikke lige finde en bønneblanding kan du bruge en anden færdig frossen grøntsagsblanding. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramcouscous
  • 5 dlkogende vand
  • 400 gramfiskefars
  • 450 gramfrossen bønneblanding
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 175 grampickles
  • 2 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  •  salt
  •  peber
  •  smør
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hæld kogende vand over couscousen i en gryde. Tilsæt lidt salt, rør rundt, læg låg på og lad det trække indtil serveringen.

2. Opvarm en pande med en god slat smør og olivenolie. Dyp en ske i en kop med vand og form fine fiskedeller af farsen med skeen og håndfladen. Lad dem stege til de har en fin, gylden og sprød overflade på hver side og er gennemstegte.

3. Steg imens bønneblandingen i en dyb pande eller gryde i lidt smør eller olie - pas på, at det ikke sprutter, hvis grøntsagerne er meget fugtige. Krydr med oregano, salt og peber.

4. Bland pickles med mayonnaise og karry og smag til med salt og peber.

5. Servér de lune fiskedeller smed couscous, remo og de stegte bønner. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre