Max 15 min.: Fiskedeller med nye kartofler, hjemmerørt remo og gulerodssalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 400 gramfiskefars
  • 2 stkæbler
  • 325 gramrevne gulerødder
  • 75 grampeanuts
  • 175 grampickles
  • 2 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 1 stkcitron
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  smør
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Fiskedeller er en super god og nem måde at få fisk i ungerne på. Her har vi lavet en lynhurtig opskrift med færdiglavet fars, nye kartofler, hjemmerørt remo og råkost. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl eller skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand til de er møre - det tager ca. 10 minutter med små danske kartofler.

2. Opvarm en pande med en god slat smør og olivenolie. Dyp en ske i en kop med vand og form fine fiskedeller af farsen med skeen og håndfladen. Lad dem stege til de har en fin, gylden og sprød overflade på hver side og er gennemstegte.

3. Bland nu en hurtig salat. Skyl æblerne, skær dem i skiver og bland dem med de revne gulerødder og peanuts. Top med valgfri dressing.

4. Bland pickles med mayonnaise og karry og smag til med salt og peber.

5. Servér de lune fiskedeller med nye kartofler, remo, råkost og citron i skiver. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æblerne i skiver og blande salaten.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre