Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Fiskepinde er super gode til at få fisk i ungerne på. Her har vi brugt den færdige udgave, men du kan også trykke på kokkehuen og lave dine egne. Med de færdiglavede kan du ha' lækker aftensmad klar på kun 15 minutter. Med couscoussalat og hjemmerørt mayo som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramfiskepinde
- 250 gramcouscous
- 5 dlkogende vand
- 1 stkmango
- 70 gramsalatmix
- 75 gramsaltede mandler
- 325 gramrevne gulerødder
- 100 gramkryddermarineret salatost
- 1 stkcitron
- 100 grampickles
- 1 dlcreme fraiche 9 %
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg fiskepindene på en pande i lidt olivenolie.2
Hæld kogende vand over couscousen i en gryde. Tilsæt lidt salt, rør rundt, læg låg på og lad den trække i ca. 5 minutter.3
Skræl mangoen og skær den i tern eller strimler. Skyl salaten. Bland begge dele med couscous, saltede mandler, revne gulerødder og salatost, samt den olie, som osten ligger i. Skær citronen i både. Smag til med lidt citronsaft fra en citronbåd eller to og salt og peber.4
Bland pickles sammen med creme fraiche og smag til med salt og peber.5
Server fiskepindene med couscoussalat, hjemmerørt remo og citron i både. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege fiskepindene - men vær forsigtig, så det ikke sprøjter. De kan også være med til at skære mangoen i strimler.