Max 15 min.: Fiskepinde med couscoussalat og hjemmerørt remoulade

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramfiskepinde
  • 250 gramcouscous
  • 5 dlkogende vand
  • 1 stkmango
  • 70 gramsalatmix
  • 75 gramsaltede mandler
  • 325 gramrevne gulerødder
  • 100 gramkryddermarineret salatost
  • 1 stkcitron
  • 100 grampickles
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Fiskepinde er super gode til at få fisk i ungerne på. Her har vi brugt den færdige udgave, men du kan også trykke på kokkehuen og lave dine egne. Med de færdiglavede kan du ha' lækker aftensmad klar på kun 15 minutter. Med couscoussalat og hjemmerørt mayo som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg fiskepindene på en pande i lidt olivenolie.

2. Hæld kogende vand over couscousen i en gryde. Tilsæt lidt salt, rør rundt, læg låg på og lad den trække i ca. 5 minutter.

3. Skræl mangoen og skær den i tern eller strimler. Skyl salaten. Bland begge dele med couscous, saltede mandler, revne gulerødder og salatost, samt den olie, som osten ligger i. Skær citronen i både. Smag til med lidt citronsaft fra en citronbåd eller to og salt og peber.

4. Bland pickles sammen med creme fraiche og smag til med salt og peber.

5. Server fiskepindene med couscoussalat, hjemmerørt remo og citron i både. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege fiskepindene - men vær forsigtig, så det ikke sprøjter. De kan også være med til at skære mangoen i strimler.  

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre