Max 15 min.: Frikadeller med kartofler, salat og dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 gramnye kartofler
  • 360 gramrustikke frikadeller
  • 150 gramedamamebønner
  • 265 gramfærdig broccolisalat
  • 2 dlfraiche 5%
  • 1 fedhvidløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Frikadeller med kartofler, salat og dressing

I samarbejde med

Lynhurtige færdiglavede frikadeller som smager super godt. Vi serverer dem med nye kartofler, hvidløgsdressing og en hurtig salat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 gramnye kartofler
  • 360 gramrustikke frikadeller
  • 150 gramedamamebønner
  • 265 gramfærdig broccolisalat
  • 2 dlfraiche 5%
  • 1 fedhvidløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl eller skrub kartoflerne, skær de store kartofler i halve, og kog dem i saltet vand til de er møre.

2. Steg enten frikadellerne på en pande i lidt olie eller opvarm dem i mikroovnen eller i almindelig ovn.

3. Tilbered edamamebønner som anvist på pakken. Bland dem med den færdige broccolisalat og den medfølgende dressing.

4. Bland fraiche med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

5. Servér de lynhurtige deller med kartofler, dressing og salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrubbe kartoflerne. De kan også blande dressingen og hjælpe med at smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre