Max 15 min.: Frikadeller og lun pastasalat med grønne bønner og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 450 gramfrosne bønner
  • 25 grampinjekerner
  • 200 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
  • 130 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Frikadeller og lun pastasalat med grønne bønner og pesto

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

4.8, Mambeno-favorit!

En hurtig opskrift med færdigstegte kalkun- og kyllingefrikadeller. Serveret med en lun pastasalat med grønne bønner, pesto og ristede pinjekerner. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 450 gramfrosne bønner
  • 25 grampinjekerner
  • 200 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
  • 130 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne i letsaltet vand. Tilsæt de frosne grønne bønner når der er ca. 7 min. tilbage af kogetiden for at spare på strømmen - eller kog dem i en gryde for sig.

2. Rist pinjekernerne på en tør pande.

3. Varm en pande op med olivenolie og lun frikadellerne.

4. Vend pastaerne og bønnerne sammen med pesto og drys med ristede pinjekerne.

5. Server kalkun- og kyllingefrikadellerne sammen med pastasalaten. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.