Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En hurtig opskrift med færdigstegte kalkun- og kyllingefrikadeller. Serveret med en lun pastasalat med grønne bønner, pesto og ristede pinjekerner. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspasta
- 450 gramfrosne bønner
- 25 grampinjekerner
- 200 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
- 130 gramgrøn pesto
- olivenolie
- salt
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne i letsaltet vand. Tilsæt de frosne grønne bønner når der er ca. 7 min. tilbage af kogetiden for at spare på strømmen - eller kog dem i en gryde for sig.2
Rist pinjekernerne på en tør pande.3
Varm en pande op med olivenolie og lun frikadellerne.4
Vend pastaerne og bønnerne sammen med pesto og drys med ristede pinjekerne.5
Server kalkun- og kyllingefrikadellerne sammen med pastasalaten. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.