Max 15 min.: Frikadeller og lun pastasalat med grønne bønner og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 450 gramfrosne bønner
  • 25 grampinjekerner
  • 200 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
  • 130 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En hurtig opskrift med færdigstegte kalkun- og kyllingefrikadeller. Serveret med en lun pastasalat med grønne bønner, pesto og ristede pinjekerner. Velbekomme!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne i letsaltet vand. Tilsæt de frosne grønne bønner når der er ca. 7 min. tilbage af kogetiden for at spare på strømmen - eller kog dem i en gryde for sig.

2. Rist pinjekernerne på en tør pande.

3. Varm en pande op med olivenolie og lun frikadellerne.

4. Vend pastaerne og bønnerne sammen med pesto og drys med ristede pinjekerne.

5. Server kalkun- og kyllingefrikadellerne sammen med pastasalaten. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre