Max 15 min.: Frikadeller på rugbrød med lynsyltet spidskål

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 stkspidskål
  • 0.5 dllagereddike
  • 3 spsksukker
  • 360 gramrustikke frikadeller
  • 2 stktapastomater
  • 8 skiverugbrød
  • 200 grampikantost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Frikadeller på rugbrød med lynsyltet spidskål

I samarbejde med

4.4, Mambeno-favorit!

Mums! Højtbelagte rugbrødsmadder med lune frikadeller, lynsyltet spidskål, pikantost og tomater. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 0.5 stkspidskål
  • 0.5 dllagereddike
  • 3 spsksukker
  • 360 gramrustikke frikadeller
  • 2 stktapastomater
  • 8 skiverugbrød
  • 200 grampikantost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Snit spidskål i tynde strimler. Hæld eddike, sukker og lidt salt i en gryde og lad det koge op så sukkeret opløses. Vend spidskål i og lad det koge i 1-2 minutter. Lad det trække frem til serveringen.

2. Steg frikadellerne på en pande i lidt olie.

3. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Rist rugbrødet i en brødrister.

4. Server rugbrød med pikantost, frikadeller i skiver, tomater og syltet kål. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomaterne i skiver. De kan også smøre deres egen rugbrødsmad.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre