Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
0 min
Ventetid
0 min
Mums! Højtbelagte rugbrødsmadder med lune frikadeller, lynsyltet spidskål, pikantost og tomater. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 0.5 stkspidskål
- 0.5 dllagereddike
- 3 spsksukker
- 360 gramrustikke frikadeller
- 2 stktapastomater
- 8 skiverugbrød
- 200 grampikantost
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Snit spidskål i tynde strimler. Hæld eddike, sukker og lidt salt i en gryde og lad det koge op så sukkeret opløses. Vend spidskål i og lad det koge i 1-2 minutter. Lad det trække frem til serveringen.2
Steg frikadellerne på en pande i lidt olie.3
Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Rist rugbrødet i en brødrister.4
Server rugbrød med pikantost, frikadeller i skiver, tomater og syltet kål. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomaterne i skiver. De kan også smøre deres egen rugbrødsmad.