Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En lækker og cremet pastaret med frisk pasta vendt i en sauce af snackpeber, løg, hvidløg, soltørrede tomater, tomatpuré og cremefine. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 2 stksnackpeber
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 2.5 dlcremefine 15%
- 90 gramtomatpuré
- 500 gramfrisk pasta
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Sæt en gryde med vand til pastaen til at koge.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele fint. Skyl snackpeberne, fjern kernerne og skær i små tern. Hak de soltørrede tomater fint.3
Varm en pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og snackpeber. Tilsæt soltørrede tomater, cremefine og tomatpuré. Lad saucen simre og smag til med salt og peber.4
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.5
Hæld vandet fra pastaerne og vend dem sammen med den cremede peberfrugtsauce.6
Server pastaretten i skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med revet parmesan.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.