Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En smagfuld pastaret med frisk pasta og en fyldig basilikumsauce med champignoner, cherrytomater, basilikum og creme fraiche toppet med parmesan. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 20 stkcherrytomater
- 1 pottefrisk basilikum
- 200 gramskiveskårne champignon
- 150 gramcreme fraiche 18%
- parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.3
Skyl cherrytomater og basilikum. Skær cherrytomaterne i halve og pluk bladene af basilikumstilkene.4
Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og champignoner.5
Tilsæt cherrytomaterne og lad dem stege med i et par minutter.6
Sluk for blusset og vend basilikum og creme fraiche sammen med grøntsagerne. Smag til med salt og peber.7
Server den friske pasta med basilikumsauce og top med friskrevet parmesan. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn plukke basilikumbladene af stilkene og smage til.