Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lynhurtig aftensmad med frisk pasta med kylling, der er vendt i en cremet flødesauce med masser af grønt. Vi har brugt en lækker italiensk-inspireret grøntsagsblanding fra REMA 1000, men du kan også bruge andre grøntsager. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
- 300 gramfersk kylling i tern
- 1 fedhvidløg
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 spsktørret oregano
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 500 gramfrisk pasta
- 0.5 stkagurk
- 0.5 stkcitron
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg de frosne grøntsager på en pande i lidt olivenolie i 3-5 minutter. Tilsæt kyllingetern, presset hvidløg, smuldret grøntsagbouillon, oregano og madlavningsfløde. Lad det hele simre mens du fikser resten.2
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.3
Skyl agurken og skær den i stave til gnavergrønt.4
Smag saucen til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft.5
Servér den friske pasta med kylling, cremet flødesauce og agurkestave. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage saucen til.