Max 15 min: Frisk pasta med kylling, spinat og tomat i cremet flødesauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 20 stkcherrytomater
  • 300 gramkylling i tern
  • 1 fedhvidløg
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret timian
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  •  frisk pasta
  • 1 stkcitron
  • 40 gramfriske spinatblade*
  • 100 gramparmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en super nem, hurtig og lækker ret med frisk pasta, kylling, spinat, timian og bagte tomater i en cremet flødesovs - toppet med revet parmesan. Velbekomme!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft. Læg cherrytomaterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys salt og peber over og bag dem i 10-12 minutter.

2. Steg kyllingestykkerne i en gryde i lidt olivenolie. Tilsæt presset hvidløg, smuldret grøntsagbouillon, timian og madlavningsfløde. Lad det hele simre mens du fikser resten.

3. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

4. Smag nu saucen til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft. Vend til sidst spinat i saucen. Hvis dine børn ikke er så vilde med spinat, så stil den på bordet i en skål, så man selv kan vælge.

5. Servér den friske pasta med kylling, cremet flødeauce, revet parmesan og bagte tomater på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage saucen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre