Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Vi har lavet en super nem, hurtig og lækker ret med frisk pasta, kylling, spinat, timian og bagte tomater i en cremet flødesovs - toppet med revet parmesan. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 20 stkcherrytomater
- 300 gramkylling i tern
- 1 fedhvidløg
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 spsktørret timian
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- frisk pasta
- 1 stkcitron
- 40 gramfriske spinatblade
- 100 gramparmesan
- salt
- peber
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft. Læg cherrytomaterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys salt og peber over og bag dem i 10-12 minutter.2
Steg kyllingestykkerne i en gryde i lidt olivenolie. Tilsæt presset hvidløg, smuldret grøntsagbouillon, timian og madlavningsfløde. Lad det hele simre mens du fikser resten.3
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.4
Smag nu saucen til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft. Vend til sidst spinat i saucen. Hvis dine børn ikke er så vilde med spinat, så stil den på bordet i en skål, så man selv kan vælge.5
Servér den friske pasta med kylling, cremet flødeauce, revet parmesan og bagte tomater på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage saucen til.