Max 15 min.: Friske forårsruller med rejer, grønt og cashewnødder

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramfuldkornsnudler
  • 150 gramedamamebønner
  • 400 gramfærdig coleslaw
  • 285 gramrejer i lage
  • 3 spsksoya
  • 50 gramcashewnødder
  • 100 gramrispapir
  •  karry
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Friske forårsruller stammer oprindeligt fra Vietnam og smager bare virkelig godt! Og så er det ret hyggeligt at sidde rundt om bordet og lave sine egne ruller. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne som anvist på pakken. Dryp dem af og overhæld dem med koldt vand. Hæld kogende vand over edamamebønnerne efter anvisningen på posen og hæld vandet fra, når bønnerne er tøet op.

2. Bland dressingen fra coleslawen med en anelse karry og smag til undervejs. Hak cashewnødderne.

3. Dræn rejerne og stil coleslaw, edamanbønner, rejer, cashewnødder, dressing og soya på bordet i små skåle.

4. Fyld et fad med blandet koldt og kogende vand, så det er lunket, og stil det på bordet sammen med alt tilbehøret. Kald familien sammen og begynd at lave jeres favoritruller.

5. Læg et stykke rispapir i blød i vandet 5-10 sekunder. Det må gerne være lidt hårdt, når det kommer på tallerkenen. Læg yndlingsfyldet på midten, fold siderne ind over og rul sammen. Dyp rullerne i dressing og soya og spis til I segner! Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at blande dressingen.
Rispapir kan du ofte finde på hylden med kokosmælk og specialiteter i de fleste supermarkeder.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre