Max 15 min.: Fuldkornsnudler med karrygrønt, kylling og peanuts.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsnudler
  • 400 gramfrossen karrygrønt
  • 1 dåsekikærter
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 spskmajsstivelse
  • 35 gramfriske spinatblade*
  • 150 gramfærdigstegt kylling
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en hurtig og lækker nudelret med en grøntsagsblanding med karry fra frost, kokosmælk, kikærter, spinat og færdigstegt kylling. Vi topper hele herligheden med peanuts. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

2. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg karrygrøntsagsblandingen i ca. 4 min. Hæld kikærterne op i en si og skyl dem med vand. Steg kikærterne sammen med grøntsagerne. Tilsæt kokosmælk og lad retten simre i ca. 5 min.

3. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i en kop og tilsæt det retten under omrøring. Vend spinaten og kyllingen i retten og lad det simre i et par minutter. Smag til med salt og peber.

4. Server fuldkornsnudlerne med karrygrønt, kikærter, kylling og peanuts på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Top med friske krydderurter og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre