Max 15 min.: Fyldt pasta toppet med tomat, mozzarella og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfyldt pasta med ricotta, tomat og basilikum
  • 200 gramcherrytomater
  • 2 kuglemozzarella
  • 130 grampesto
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Fyldt pasta toppet med tomat, mozzarella og pesto

I samarbejde med

En lækker og simpel ret med fyldte pastaer, pesto, frisk mozzarella, friske tomater og oliven. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfyldt pasta med ricotta, tomat og basilikum
  • 200 gramcherrytomater
  • 2 kuglemozzarella
  • 130 grampesto
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Skyl tomaterne og halver dem.

3. Skær mozzarellakuglerne i mindre stykker eller brug fingrene.

4. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien toppe de fyldte pastaer efter eget ønske. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. De kan også rive mozzarellaen i mindre stykker med fingrene.

Ekstra smag: Top med frisk basilikum.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre