Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lækker og simpel ret med fyldte pastaer, pesto, frisk mozzarella, friske tomater og oliven. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfyldt pasta med ricotta, tomat og basilikum
- 200 gramcherrytomater
- 2 kuglemozzarella
- 130 grampesto
- 100 gramkalamataoliven uden sten
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Skyl tomaterne og halver dem.3
Skær mozzarellakuglerne i mindre stykker eller brug fingrene.4
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien toppe de fyldte pastaer efter eget ønske. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. De kan også rive mozzarellaen i mindre stykker med fingrene.
Ekstra smag: Top med frisk basilikum.