Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Gnocchi er en italiensk klassiker. En slags "pasta" lavet af kogte og mosede kartofler. Vi steger dem på panden, så de får en sprød skorpe, og serverer dem med tomatsauce med kalkunbacon og en hurtig salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 125 gramkalkunbacon
- 700 gramgnocchi
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 2 dlvand
- 70 gramsalatmix
- 3 stktomater
- 150 gramsalatost i tern
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Start med at skære kalkunbacon i mindre stykker. Steg det sprødt på en pande med lidt olivenolie. Imens bacon steger, tager du en anden pande og steger gnocchierne i lidt olivenolie ved middel varme. Vend dem undervejs så de får farve på alle sider.2
Tilbage til kalkunbaconen. Tilsæt tomatsaucen, hæld vand i glasset med pizzasauce og ryst det, så du får alt med og tilsæt også dette i saucen. Lad saucen småsimre og smag til med salt og peber og evt. lidt oregano, timian eller andre krydderier, hvis du har dem på lager.3
Lav en hurtig salat af skyllet salatmix, skyllede tomater i skiver og salatost i tern. Vend det hele med en valgfri dressing.4
Server de stegte gnocchier med tomatsauce og sprød salat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære kalkunbacon i mundrette stykker, røre i saucen og smage til.