Max 15 min.: Gnocchi med tomatsauce, kalkunbacon og hurtig salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Gnocchi er en italiensk klassiker. En slags "pasta" lavet af kogte og mosede kartofler. Vi steger dem på panden, så de får en sprød skorpe, og serverer dem med tomatsauce med kalkunbacon og en hurtig salat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Start med at skære kalkunbacon i mindre stykker. Steg det sprødt på en pande med lidt olivenolie. Imens bacon steger, tager du en anden pande og steger gnocchierne i lidt olivenolie ved middel varme. Vend dem undervejs så de får farve på alle sider.

2. Tilbage til kalkunbaconen. Tilsæt tomatsaucen, hæld vand i glasset med pizzasauce og ryst det, så du får alt med og tilsæt også dette i saucen. Lad saucen småsimre og smag til med salt og peber og evt. lidt oregano, timian eller andre krydderier, hvis du har dem på lager.

3. Lav en hurtig salat af skyllet salatmix, skyllede tomater i skiver og feta i tern. Vend det hele med en valgfri dressing.

4. Server de stegte gnocchier med tomatsauce og sprød salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære kalkunbacon i mundrette stykker, røre i saucen og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre