Max 15 min.: Grillede sandwich med mozzarella, aioli og frisk oregano

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkgroft sandwichbrød
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 3 kuglemozzarella
  •  salat efter eget valg
  •  aioli
  • 0.5 pottefrisk oregano
  • 70 gramrød pesto
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag har vi lavet en nem og hurtig vegetarsandwich smurt med aioli og pesto og lagt sammen med grøntsager og mozzarella. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær brødet i skiver. Pensl skiverne med lidt olivenolie på den ene side og grill eller rist dem på en pande, i ovnen eller i en brødrister.

2. Skyl og skær agurk, peberfrugter og rødløg i skiver. Dræn vandet fra mozzarellaen og skær den i skiver. Skyl salaten.

3. Smør den ene side af det ristede sandwichbrød med lidt aioli.

4. Byg ovenpå med skyllet agurk i skiver, peberfrugter i skiver, frisk oregano, mozzarella i skiver og skyllet salat. Afslut med en skive brød smurt med pesto.

5. Hvis der er agurk og peberfrugter tilovers så server dem som tilbehør til sandwichen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsager i skiver. De kan også skære mozzarella i skiver og smøre deres egen sandwich.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre