Max 15 min.: Grillede madbrød med cremet tunsalat, kål og rødder

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stktunsteak
  • 4 stkgrillet madbrød
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 dlgræsk yoghurt
  • 2 spskmayonnaise
  • 0.25 spsksalt
  • 0.5 stkcitron
  • 200 gramfrosne ærter
  • 325 gramfærdig salat med rødder og kål
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Grillede madbrød med cremet tunsalat, kål og rødder

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

En lækker tunsalat lavet med stegte tunsteaks der er vendt i en cremet dressing og serveret i lækre grillede madbrød. Hertil en sprød salat med kål, rødder og ærter. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stktunsteak
  • 4 stkgrillet madbrød
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 dlgræsk yoghurt
  • 2 spskmayonnaise
  • 0.25 spsksalt
  • 0.5 stkcitron
  • 200 gramfrosne ærter
  • 325 gramfærdig salat med rødder og kål
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader. Krydr tunsteakene med salt og peber og steg dem færdige på en pande i lidt olie. Stil dem til side og lad dem køle lidt af på en tallerken.

2. Lun brødene efter anvisningen på pakken.

3. Skær rødløget i tern og bland det med græsk yoghurt, mayo, salt og saften fra en citron. Del tunsteakene i mindre stykker når de er kølet lidt af og vend dem med dressingen.

4. Tilbered ærterne efter anvisningen på posen og bland dem med den færdige salat og den medfølgende dressing.

5. Server de grillede madbrød fyldt med kål, rødder og den lækre tunsalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at lave dressingen til tunsalaten og smage den til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.