Max 15 min.: Grillpølser med cremet pastasalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 6 stkgrillpølser med ost
  • 3 dlcreme fraiche 18%
  • 1 brevdild dip pulver
  • 200 gramfrosne ærter
  • 300 gramcolorful coleslaw
  •  ketchup
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det bliver næsten ikke nemmere! Lækre grillpølser der er stegt på panden eller grillen. Vi har brugt ostepølser, men du kan også bruge andre grillepølser. Vi serverer dem med en lækker pastasalat med grøntsager og cremet dilddressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, overhæld den herefter med koldt vand og lad den dryppe af.

2. Opvarm grillen - eller sæt en pande på komfuret. Grill eller steg pølserne til de er, som du bedst kan lide dem.

3. Bland creme fraiche sammen med dip-pulveret.

4. Hæld kogende vand over ærterne til de er tøet op. Bland pastaen sammen med den færdiglavede coleslaw, ærter og dilddressing.

5. Server grillpølserne med pastasalat og ketchup som dyppelse. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn blande salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre