Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Det bliver næsten ikke nemmere! Lækre grillpølser der er stegt på panden eller grillen. Vi har brugt ostepølser, men du kan også bruge andre grillepølser. Vi serverer dem med en lækker pastasalat med grøntsager og cremet dilddressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspastaskruer
- 6 stkgrillpølser
- 3 dlcreme fraiche 18%
- 1 brevdild dip pulver
- 200 gramfrosne ærter
- 300 gramcolorful coleslaw
- ketchup
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, overhæld den herefter med koldt vand og lad den dryppe af.2
Opvarm grillen - eller sæt en pande på komfuret. Grill eller steg pølserne til de er, som du bedst kan lide dem.3
Bland creme fraiche sammen med dip-pulveret.4
Hæld kogende vand over ærterne til de er tøet op. Bland pastaen sammen med den færdiglavede coleslaw, dressingen fra coleslaw, ærter og dilddressing.5
Server grillpølserne med pastasalat og ketchup som dyppelse. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn blande salaten.