Max 15 min.: Grillpølser med små kartofler, bønnesalat og aioli

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramsmå kartofler
  • 6 stkgrillpølser
  • 250 gramfrosne bønner
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramkryddermarineret salatost
  • 1 stkcitron
  • 100 gramaioli
  •  ketchup
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lynhurtig aftensmad med grillpølser, nye kartofler og aioli, som vi serverer med en lækker bønnesalat med salatost og rødløg. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog kartoflerne i saltet vand til de er møre, når du prikker i dem med en gaffel. Det tager 10-12 minutter alt efter størrelsen.

2. Opvarm grillen - eller sæt en pande på komfuret. Grill eller steg pølserne til de er, som du bedst kan lide dem.

3. Giv bønnerne et hurtigt opkog i saltet vand i et par minutter og overhæld dem herefter med koldt vand.

4. Skær rødløget i tynde skiver. Bland bønnerne med rødløg og salatost og brug olien fra salatost som dressing. Smag til med saften fra en citron, salt og peber.

5. Server de stegte pølser med kartofler, bønnesalat, aioli og ketchup. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande salaten og vende pølserne. Og så kan de jo også hjælpe til med at dække bord!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre