Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lynhurtig aftensmad med nemme grillspyd med pølser og grønt, som serveres med nye kartofler og tzatziki. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramnye kartofler
- 1 stksquash
- 4 stkfrankfurter
- 1 stkagurk
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- grillspyd
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Fyr op under grillen - eller tænd ovnen på 225 grader varmluft.2
Skrub kartoflerne og kog dem i rigeligt med saltet vand, til de lige nøjagtigt er blevet møre, når du prikker i dem med en gaffel.3
Skyl squashen og skær den i grove tern. Skær pølserne i skiver. Sæt skiftevis et stykke pølse og et stykke squash på spyd.4
Krydr spyddene med salt og peber og steg dem på grillen eller i ovnen i 10-15 minutter, til de har fået farve. Husk at stege dem på alle sider.5
Skyl agurken og riv den på den grove side af et rivejern. Pres derefter væden ud af den revne agurk - du kan gøre det med hænderne eller i et rent viskestykke. Rør agurken sammen med creme fraiche og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.6
Server de lækre spyd med kartofler og tzatziki. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære squash i tern og pælser i skiver. De kan også sætte pølser og grøntsager på spyd.