Max 15 min.: Grøntsagswok i kokossauce med forårsruller og nudler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramforårsruller
  •  fuldkornsnudler
  • 400 gramfrossen wokmix
  • 0.5 spskrød karrypasta
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 stkøkologisk lime
  • 2 spsksoya
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Wok er en nem og hurtig måde at lave aftensmad med masser af grøntsager. Her har vi endda lavet en turbo-udgave, hvor vi vi sparer dig for snittearbejde og opvask. Vi serverer wok'en med forårsruller og nudler. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg forårsrullerne på en pande i lidt olie efter anvisningen på pakken. Du kan også varme rullerne i ovnen efter anvisningen på pakken. Men altså.. rullerne bliver lækrest, hvis de får en tur i lidt olie. Vi siger det bare..!

2. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

3. Steg nu alle grøntsager i en dyb pande eller wok sammen med karrypasta i lidt olivenolie - pas på olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne har meget vand i sig.

4. Tilsæt kokosmælk, revet skal fra en lime og soya. Smag til med salt, peber og saften fra en lime.

5. Wupti, så er der lynhurtig aftensmad. Server wokken med nudler og forårsruller. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at tage tid på, hvor hurtigt du kan lave denne ret! De kan også smage saucen til og dække bord. Mere smag: Du kan sagtens tilsætte mere karrypasta, karrypulver, revet ingefær eller limeblade.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre