Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Wok er en nem og hurtig måde at lave aftensmad med masser af grøntsager. Her har vi endda lavet en turbo-udgave, hvor vi vi sparer dig for snittearbejde og opvask. Vi serverer wok'en med forårsruller og nudler. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramforårsruller
- fuldkornsnudler
- 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 0.5 spskrød karrypasta
- 4 dlkokosmælk
- 1 stkøkologisk lime
- 2 spsksoya
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Steg forårsrullerne på en pande i lidt olie efter anvisningen på pakken. Du kan også varme rullerne i ovnen efter anvisningen på pakken. Men altså.. rullerne bliver lækrest, hvis de får en tur i lidt olie. Vi siger det bare..!2
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.3
Steg nu alle grøntsager i en dyb pande eller wok sammen med karrypasta i lidt olivenolie - pas på olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne har meget vand i sig.4
Tilsæt kokosmælk, revet skal fra en lime og soya. Smag til med salt, peber og saften fra en lime.5
Wupti, så er der lynhurtig aftensmad. Server wokken med nudler og forårsruller. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at tage tid på, hvor hurtigt du kan lave denne ret! De kan også smage saucen til og dække bord.
Mere smag: Du kan sagtens tilsætte mere karrypasta, karrypulver, revet ingefær eller limeblade.