Max 15 min.: Grov salat med rejer og jordbær. Hertil hvidløgsflute.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 0.5 stkagurk
  • 10 stkcherrytomater
  • 250 gramjordbær
  • 0.5 stkspidskål
  • 200 gramfrosne ærter
  • 285 gramrejer i lage
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Grov salat med rejer og jordbær. Hertil hvidløgsflute.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en virkelig nem og lækker salat med spidskål, agurk, ærter, cherrytomater, rejer og jordbær. Serveres med lune hvidløgsflutes. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 0.5 stkagurk
  • 10 stkcherrytomater
  • 250 gramjordbær
  • 0.5 stkspidskål
  • 200 gramfrosne ærter
  • 285 gramrejer i lage
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Lun flutene i ovnen efter anvisningen på pakken.

2. Skyl agurk, cherrytomater og jordbær og skær dem ud efter eget ønske. Skyl og snit spidskålen fint.

3. Kom ærterne op i en si og overhæld dem med kogende vand.

4. Hæld lagen fra rejerne og vend alle ingredienserne sammen i en skål og smag til med olivenolie, citronsaft, salt og peber.

5. Server salaten i skåle med hvidløgsflute som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle jordbær og dække et fint bord.

Ekstra smag: Vend salaten med friskhakket dild.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre