Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Vi har lavet en børnevenlig gryderet med efterårsgrøntsager og pølser, som vi serverer med ris, creme fraiche og persille på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- Ris og gryderet
- 2 poseris i kogepose
- 500 gramfrossen efterårsblanding
- 1 spskpaprika
- 1 spsktørret timian
- 140 gramtomatpuré
- 3 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 dlcreme fraiche 9 %
- 6 stkgrillpølser
- salt
- peber
- olivenolie
- 1 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 pottepersille
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Steg den frosne efterårsblanding i en gryde i lidt olivenolie i 5 minutter. Tilsæt paprika og timian.3
Tilsæt tomatpuré, vand, smuldret bouillon og creme fraiche.4
Skær grillpølserne i mundrette bidder, vend dem i gryderetten og lad saucen småsimre og smag til med salt og peber.5
Server den lækre gryderet i dybe tallerkener med ris, creme fraiche og persille på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pølserne i mundrette stykker, røre i saucen og smage til.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.