Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En lækker opskrift med havkatfilet som vi serverer med en cremet spaghetti med hytteost. Hertil friske ærter og majskolber. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramfuldkornsspaghetti
- 2 stkmajskolber
- 250 gramhavkatfilet
- 200 gramhytteost
- 1 fedhvidløg
- 0.5 spsktørret oregano
- 0.5 stkøkologisk citron
- 500 gramfriske ærter
- olivenolie
- peber
- salt
Fremgangsmåde
1
Bring spaghettien i kog i en gryde med rigeligt med vand og salt.2
Fjern blade og hår fra majskolberne og skær dem i halve. Kog dem i ca. 8 minutter i saltet vand.3
Skær havkatfileterne i mindre stykker og steg dem på hver side på en pande i lidt olie.4
Blend hytteost sammen med hvidløg og oregano. Tilsæt evt. lidt pastavand alt efter hvilken konsistens, du ønsker. Skær citronen i skiver og smag hytteostcremen til med lidt saft fra citronen og salt og peber.5
Server de lækre havkatfileter med spaghettien vendt med hytteostcreme og toppet med friske ærter. Server de dampende varme majskolber til - evt. med lidt smør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at bælge ærterne.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.