Max 15 min.: Hawaii-bowl med nudler, kylling og mango

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsnudler
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 1 dåsekidneybønner i chilisauce
  • 70 gramsalatmix
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkmango
  • 1 stkavocado
  • 1 stklime
  •  dressing efter eget valg
  • 45 gramristede kerner efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi ELSKER nemme retter til travle dage. Denne kolde nudelsalat tager kun 15 minutter at lave og er ren Hawaii-style med kylling, mango, bønner og masser af grønt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tilbered nudlerne som anvist på pakken. Hæld herefter vandet fra, overhæld nudlerne med koldt vand og lad dem dryppe af i et dørslag.

2. Steg kyllingeinderfileterne på en pande i lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Hæld nu væden fra kidneybønnerne på panden sammen med kyllingefileterne. Hæld bønnerne i en skål.

3. Skyl og skær salat, agurk, mango, avocado og lime i skiver efter behag. Kom det hele i små skåle.

4. Sæt alt på bordet og lad familien sammensætte deres yndlingsbowl. Top med bønner, færdigristede kerner og dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i skiver. De kan også hjælpe til med at komme alt i små skåle og sætte det på bordet. Hvis ikke du har dressing på lager, kan du lave en hurtig version ved at røre creme fraiche eller skyr sammen med lidt karry, presset hvidløg, sennep og sød chili sauce - og smage til med salt og peber.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre