Max 15 min.: Hotdogs med coleslaw og hjemmesyltede rødløg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkrødløg
  • 1 dleddike
  • 0.5 dlsukker
  • 0.5 tsksalt
  • 8 stkgrillpølser
  • 8 stkfuldkornspølsebrød
  • 400 gramfærdig coleslaw
  •  ketchup
  •  dijonsennep
  •  ristede løg
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag har vi lavet en lynhurtig omgang aftensmad: Lækre hotdogs toppet med coleslaw og hjemmesyltede rødløg. Kombinationen smager super godt og er et fantastisk alternativ til klassikeren fra pølsevognen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl løgene og skær dem i både eller strimler. Hæld eddike, sukker og salt i en gryde og kog op sammen med løgene.

2. Lad hele molevitten koge i 5-7 minutter og smag lagen til med salt og peber.

3. Rist pølserne på en pande - eller steg dem på grillen, hvis vejret er til det! Lun pølsebrødene i ovnen.

4. Bland coleslaw med den medfølgende dressing.

5. Server hotdogsene med syltede løg, ketchup, sennep, ristede løg på toppen og coleslaw som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at riste pølserne. De kan også være med til at smage syltelagen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre