Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lynhurtig pastaret med kylling og bacon i en cremet sauce, som vi serverer med en nem spidskålssalat med vindruer og valnødder. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 100 grambacon i tern
- 450 gramkyllingefilet
- 1 fedhvidløg
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 spsktørret oregano eller timian
- 1.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 2.5 dlvand
- 1 spskmajsstivelse
- 500 gramvindruer
- salat efter eget valg
- 100 gramvalnødder
- salt
- peber
- olivenolie
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skær kyllingefileten i mundrette bidder. Husk at vaske køkkenredskaber og hænder godt bagefter.2
Fordel baconternene på en kold og tør pande og tænd for varmen. Steg baconstykkerne sprøde i et par minutter.3
Tilsæt kyllingestykker, presset hvidløg, smuldret grøntsagbouillon, oregano eller timian og madlavningsfløde. Rør vand og majsstivelse sammen og tilsæt det i saucen under omrøring. Lad det hele simre mens du fikser resten.4
Skyl vindruerne og halver dem. Skyl salaten. Bland vindruer med salat, valnødder og valgfri dressing.5
Servér pastaen med den cremede sauce og salat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære vindruer i halve.