Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
I dag er der lynhurtig aftensmad på menuen! Frisk pasta med hvidløgsmarinerede rejer og en cremet sauce med squash, ærter og kokosmælk, som vi topper med parmesan og citron. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrisk pasta
- 200 gramstore rejer
- 1 fedhvidløg
- 0.5 spskkarry
- 4 dlkokosmælk
- 1 stksquash
- 250 gramfrosne ærter
- 1 stkcitron
- 100 gramrevet parmesan
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Steg rejerne i en dyb pande sammen med olie og presset hvidløg - lad det stege i et par minutter. Tilsæt karry og kokosmælk.3
Skyl squashen og enten riv den på et rivejern eller skræl tynde strimler med en kartoffelskræller. Tilsæt squash og ærter i saucen.4
Smag nu saucen til med salt, peber og lidt saft fra en citron. Hvis du har grøntsagsbouillon på lager, så kan dette også smuldres i for lidt ekstra smag.5
Servér den friske pasta med den cremede rejesauce og parmesan på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at lave squashstrimler.