Max 15 min.: Kartoffelsalat med æg. Hertil hytteost med pesto.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 4 stkæg
  • 1 stksquash
  • 200 gramfrosne ærter
  • 10 stkcherrytomater
  • 200 gramhytteost
  • 90 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem og smagfuld kartoffelsalat med kartofler, stegt squash, ærter, cherrytomater og smilende æg. Serveret med en hurtig dressing af hytteost og pesto - hytteosten kan sagtens skiftes ud med creme fraiche. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i mundrette størrelser. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Bring en kasserolle med vand i kog og kog æggene i 7-8 minutter. Overhæld dem herefter med koldt vand.

3. I mens kartofler og æg koger: Skyl og skær squashen i skiver og steg dem på en pande med olivenolie. Drys med salt og peber.

4. Imens squashen steger: Overhæld ærterne med kogende vand, skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.

5. Rør hytteost og pesto sammen.

6. Server kartoffelsalaten med hytteostdressing på siden eller vend alle ingredienserne sammen og top med smilende æg. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og røre hytteost og pesto sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre