Max 15 min.: Kebabtallerken med ovnkartofler, grøntsager og dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramkartoffeldippers
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 1 stkfærdigblandet salat
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag vil køkkenet dufte af byens bedste kebab-bar! Der er nemlig kyllingekebab med kartoflerdippers, salat, og dressing på menuen. Vi har brugt færdigmarineret kebab-kød for at gøre det ekstra nemt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 230 grader varmluft. Læg kartoffeldippers på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter til de er sprøde og gyldne.

2. Steg kebabkødet på en pande i lidt olivenolie.

3. Skyl og skær agurk og tomater i mundrette stykker. Skyl salaten og brug den medbragte dressing som topping på retten.

4. Server de bagte kartoffeldippers med salat, kebabkød og dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater og agurk.  

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre