Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
I dag vil køkkenet dufte af byens bedste kebab-bar! Der er nemlig kyllingekebab med kartoflerdippers, salat, og dressing på menuen. Vi har brugt færdigmarineret kebab-kød for at gøre det ekstra nemt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramkartoffeldippers
- 300 gramfærdig kyllingekebab
- 0.5 stkagurk
- 3 stktomater
- 1 stkfærdigblandet salat
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 230 grader varmluft. Læg kartoffeldippers på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter til de er sprøde og gyldne.2
Steg kebabkødet på en pande i lidt olivenolie.3
Skyl og skær agurk og tomater i mundrette stykker. Skyl salaten og brug den medbragte dressing som topping på retten.4
Server de bagte kartoffeldippers med salat, kebabkød og dressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater og agurk.