Max 15 min.: Kebabtallerken med ovnkartofler, grøntsager og dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramkartoffeldippers
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 1 stkfærdigblandet salat
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Kebabtallerken med ovnkartofler, grøntsager og dressing

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

I dag vil køkkenet dufte af byens bedste kebab-bar! Der er nemlig kyllingekebab med kartoflerdippers, salat, og dressing på menuen. Vi har brugt færdigmarineret kebab-kød for at gøre det ekstra nemt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 gramkartoffeldippers
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 1 stkfærdigblandet salat
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 230 grader varmluft. Læg kartoffeldippers på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter til de er sprøde og gyldne.

2. Steg kebabkødet på en pande i lidt olivenolie.

3. Skyl og skær agurk og tomater i mundrette stykker. Skyl salaten og brug den medbragte dressing som topping på retten.

4. Server de bagte kartoffeldippers med salat, kebabkød og dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater og agurk.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre