Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Kolde supper er perfekte til lune danske sommeraftener, og så er de meget nemme at lave, da de blot skal blendes. Her har vi lavet en kold agurkesuppe, som vi serverer med sprød chorizo, ristet brød og cashewnødder på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 160 gramchorizo i skiver
- 6 skivelimpan pågen brød
- 2 stkagurk
- 0.5 pottepersille
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 fedhvidløg
- 3 spskolivenolie
- 1.5 dlcreme fraiche 9 %
- 3 dlkoldt vand
- 0.5 stkøkologisk citron
- 90 gramcashew mix
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær chorizoen i tern og steg dem sprøde på en tør pande. Husk at vende dem undervejs.2
Opvarm ovnen til 185 grader varmluft og rist brødskiverne eller giv dem en tur i brødristeren, så sparer du på strømmen. Server brødet som tilbehør eller skær det i tern til croutoner.3
Skyl agurkerne og kom dem i en blender sammen med persille, grøntsagsbouillon, hvidløg, olivenolie, creme fraiche og vand. Blend suppen glat. Du kan også bruge en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber.4
Hak de honningristede cashewnødder groft.5
Server den kolde agurkesuppe med sprød chorizo, hakkede cashewnødder på toppen og ristet toastbrød som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at hakke nødderne groft.