Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Saftige koteletter serveret med kartoffelsalat vendt med en creme af hytteost og karry. Hertil vandmelon i skiver. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
- 200 gramhytteost
- 4 dlyoghurt naturel
- 2 spskmayonnaise
- 1 spsksød sennep
- 0.5 spskkarry
- 1 pottepurløg
- 0.5 stkvandmelon
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skrub eller skræl kartoflerne og halver evt. de største af dem. Kog kartoflerne møre i saltet vand og overhæld dem efterfølgende med koldt vand, så de køler af.2
Steg koteletterne på en pande i lidt olie.3
Lav imens dressingen. Hæld hytteost, yoghurt, mayonnaise, sennep og karry i en minihakker eller blender og blend det hele til en creme. Smag til med salt og peber. Vend hakket eller klippet purløg og kartofler i cremen.4
Skær melonen i skiver og server de saftige koteletter med kartoffelsalat og melon. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melonen i skiver. De kan også smage dressingen til kartoffelsalaten til.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.