Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Super nem og lækker suppe, som er perfekt til de kolde dage. Den serveres med lune speltstykker, svinekød og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrossen ratatouille
- 2 dåsehakkede tomater
- 3.5 dltikka masala sauce
- 6 dlvand
- 1.65 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 250 gramcitronmarinerede schnitzler
- 420 gramspeltstykker
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Svits den frosne ratatouilleblanding i lidt olivenolie i en stor gryde. Tilsæt hakkede tomater, tikka masala sauce, vand, kokosmælk og grøntsagsbouillon, og bring suppen i kog. Lad suppen simre under låg i 10-12 minutter.3
Steg de marinerede schnitzler på en pande i lidt olivenolie. Skær dem herefter i skiver.4
Lun speltstykker i ovnen efter anvisningen på pakken.5
Blend suppen helt glat - du kan enten bruge en stavblender eller en almindelig blender. Smag til med salt og peber.6
Server suppen med de stegte schnitzel-skiver, speltstykkerne og creme fraiche på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage suppen til. De kan også hjælpe med at dække bordet.
Tips til mere smag: Du kan toppe med friske koriander.