Max 15 min: Kylling i østersauce med nudler og ristede sesamfrø

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 30 gramsesamfrø
  •  fuldkornsnudler
  • 450 gramfrosne bønner
  • 300 gramkylling i tern
  • 2 fedhvidløg
  • 1 dløsterssauce
  • 1 dlvand
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Nudler er særligt geniale på de dage, hvor det skal gå ekstra hurtigt. Her har vi serveret dem med lynstegte bønner og kylling i en lækker østersauce med ristede sesamfrø på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Rist sesamfrø på en tør pande, til de begynder at "poppe" eller er blevet svagt lysebrune. Lad dem køle af på en tallerken.

2. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.

3. Varm en dyb pande eller en wok op med lidt olie. Lynsteg bønnerne (pas på de ikke sprutter) i 2-3 minutter. Tilsæt kylling og presset hvidløg og steg videre til kyllingen har taget lidt farve.

4. Tilsæt østersauce og vand. Smag til med salt, peber og limesaft.

5. Server med nudler og ristede sesamfrø på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at riste sesamfrøene. De kan også hjælpe med at dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre