Max 15 min.: Kylling og abrikossalat med spinat og mandler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramkyllingefilet
  • 6 stkfriske abrikoser
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 50 grammandler
  • 300 gramfærdig tabbouleh-salat
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Kylling og abrikossalat med spinat og mandler

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Saftig kylling serveret med en hurtig og lækker abrikossalat med færdiglavet tabbouleh, friske spinatblade og mandler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 450 gramkyllingefilet
  • 6 stkfriske abrikoser
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 50 grammandler
  • 300 gramfærdig tabbouleh-salat
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Halver kyllingefileterne. Varm en pande med olivenolie og steg kyllingefileterne til de er gyldne på begge sider. Krydr med salt og peber.

2. Skyl abrikoser og spinatblade. Halver abrikoserne, fjern stenene og skær dem i små både. Hak mandlerne groft.

3. Vend spinat, abrikoser og mandler sammen med den færdige tabbouleh-salat, den tilhørende dressing og lidt olivenolie. Smag til med salt og peber.

4. Server de saftige kyllingefileter sammen med abrikossalaten. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle abrikoserne og fjern stenene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre