Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lynhurtig og mega lækker gryderet med hakket kyllingekød, karry, porre og snittet hvidkål. Vi topper den med chilimayo og peanuts. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 2 stkporre
- 400 gramhakket kyllingekød
- 400 gramfrossen snittet hvidkål
- 1 spskkarry
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2 dlvand
- 100 grampeanuts
- chilimayonnaise
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Det tager 10-12 minutter.2
Skyl og rens porrerne grundigt, halver dem på langs og skær dem i tynde skiver. Steg kyllingekødet i lidt olivenolie i en gryde eller en dyb pande og tilsæt porrer, frossen hvidkål og karry. Lad hele molevitten stege i ca. fem minutter til kødet er brunet godt af.3
Tilsæt kokosmælk, smuldret bouillon og vand og lad retten simre i et par minutter. Smag til med salt og peber.4
Servér retten med kartofler, chilimayo og peanuts på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn rense porrerne og skære dem i skiver.