Max 15 min.: Kyllingespyd med stegte kartofler og coleslaw

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 850 gramkartofler på glas
  • 1 fedhvidløg
  • 450 gramkyllingefilet
  • 400 gramfærdig coleslaw
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  •  smør
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  træspyd
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super lækker, nem og hurtig opskrift. Lækre kyllingespyd med smørstegte kartofler i basilikum, som vi serverer med coleslaw. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Begynd med at hælde vandet fra kartoflerne. Steg dem i smør på en pande sammen med presset hvidløg og vend dem engang imellem.

2. Skær hver kyllingefilet i ca. 4 lange stykker. Krydr med salt og peber og steg dem på en pande i olivenolie til de er gennemstegt. Sæt dem herefter på spyd - hvis kødet er for varmt, så hold kyllingenstykkerne med en gaffel.

3. Bland coleslaw med den medfølgende dressing.

4. Hak til sidst basilikum og vend det på panden med kartoflerne.

5. Server kyllingespydene med stegte kartofler og coleslaw. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hakke basilikum.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre