Max 15 min.: Lun bønnesalat med kartofler, soltørrede tomater og humus.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 450 gramfrossen bønneblanding
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 200 gramsalatost i tern 3%
  • 200 gramhumus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En simpel bønnesalat med en færdig bønneblanding, kartofler, soltørrede tomater og feta. Serveret med en færdiglavet humus. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i små tern. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.

2. Varme en pande op med olivenolie og svits bønneblandingen. Krydr med salt og peber.

3. Skær de soltørrede tomater i mindre stykker og vend dem sammen med kartoflerne og bønneblandingen i en skål.

4. Server den lune bønnesalat med kartofler og top med feta og humus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Vend hakket persille i bønnesalaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre