Max 15 min.: Lun bønnesalat med kartofler, soltørrede tomater og humus.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 450 gramfrossen bønneblanding
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 200 gramsalatost i tern 3%
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Lun bønnesalat med kartofler, soltørrede tomater og humus.

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

En simpel bønnesalat med en færdig bønneblanding, kartofler, soltørrede tomater og feta. Serveret med en færdiglavet hummus. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 450 gramfrossen bønneblanding
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 200 gramsalatost i tern 3%
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i små tern. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.

2. Varme en pande op med olivenolie og svits bønneblandingen. Krydr med salt og peber.

3. Skær de soltørrede tomater i mindre stykker og vend dem sammen med kartoflerne og bønneblandingen i en skål.

4. Server den lune bønnesalat med kartofler og top med feta og hummus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Vend hakket persille i bønnesalaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre