Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Her har vi lavet en virkelig simpel og lækker omgang aftensmad, toppet med rejer! Alt i en gryde eller wok - lige med undtagelse af nudlerne, som koges for sig. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfuldkornsnudler
- 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 3 dlvand
- 2 spskmajsstivelse
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 150 grambønnespirer
- 200 gramfrosne rejer
- 1 stkcitron
- 1 pottefrisk basilikum
- soya
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.2
Steg de frosne grøntsager med lidt olivenolie i en gryde eller wok. Bland vand og majsstivelse sammen i en skål og tilsæt det forsigtigt til retten under omrøring. Tilsæt smuldret bouillon.3
Skyl bønnespirerne. Tilsæt bønnespirer og rejer og lad retten simre under låg i ca. 5 min. Smag til med citronsaft og soya.4
Server retten i skåle og top med hakket basilikum. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Aftensmaden er nem i dag, så lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Drys med friskhakket chili eller tørrede chiliflager.