Max 15 min.: Lynstegt grønt med rød karry og rejer. Hertil fuldkornsnudler.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfuldkornsnudler
  • 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 3 dlvand
  • 2 spskmaizena
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 150 grambønnespirer
  • 200 gramfrosne rejer
  • 1 stkcitron
  • 1 pottefrisk basilikum
  •  soya
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en virkelig simpel og lækker omgang aftensmad, toppet med rejer! Alt i en gryde eller wok - lige med undtagelse af nudlerne, som koges for sig. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

2. Steg de frosne grøntsager med lidt olivenolie i en gryde eller wok. Bland vand og maizena sammen i en skål og tilsæt det forsigtigt til retten under omrøring. Tilsæt smuldret bouillon.

3. Skyl bønnespirerne. Tilsæt bønnespirer og rejer og lad retten simre under låg i ca. 5 min. Smag til med citronsaft og soya.

4. Server retten i skåle og top med hakket basilikum. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Aftensmaden er nem i dag, så lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Drys med friskhakket chili eller tørrede chiliflager.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre